Majdnem minden az RPAS, UAV, UAS technológiákról és kereskedelmi célú alkalmazásaikról.

DRÓNOK

DRÓNOK

ÁPRILIS 24: SKYTECH

E hét péntekén London egyik belvárosi konferencia-központja, egyetlen nap erejéig "UAV-központtá" válik.

2015. április 14. - Szentpéteri László

A SKYTECH 2015 nevet viselő rendezvényre több száz UAV/UAS témában érdekelt fejlesztő, gyártó, üzemeltető, jogalkotó és persze írott, vagy elektronikus újság szakembereit várják az angol fővárosba. A plenáris ülést követően az előadások három szekcióban zajlanak:

  • UAV Technológia és szabályozás,
  • Mezőgazdaság és környezetvédelem, valamint
  • Média és közszféra.

 

452.png

 

A konferenciához kapcsolódó kiállításra előzetesen két tucat cég és szervezet jelentkezett, köztük a Cambridge UAV, a DronFlight, a Geo4D, a GEODIME, az IronBird, a Leica, a SenseFly, a Topcon,  a ZeroTech, az UAVONIC, a University of Southampton, az UAVS, stb.

A rendezvényről természetesen a DRÓN BLOG sem hiányozhat. E sorok szerzője a technológiai és szabályozási szekció munkájában vesz részt, és élményeit természetesen majd megosztja a blog Tisztelt Olvasóival!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://uav-rpas.blog.hu/api/trackback/id/tr497368342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása