Majdnem minden az RPAS, UAV, UAS technológiákról és kereskedelmi célú alkalmazásaikról.

DRÓNOK

DRÓNOK

BEMUTATJUK A DÁN UAV/UAS KÖZPONTOT

Az "UAS Test Center Denmark" a Hans Christian Andersen Repülőtéren üzemel.

2016. március 29. - Szentpéteri László

A HCA reptér (www.hca-airport.dk), Odense közelében, - nem túl messze Koppenhágától és Hamburgtól található. Az itteni kísérleti központ szoros együttműködést tart fent a University of Southern Denmark-kal, mely Európa első, - 2015-ben indított -, "UAS M.Sc. engineer" képzését végzi!

Az "UAS Denmark" egy olyan, dán üzleti és műszaki-tudományos hálózat, melynek jelenleg 75 szervezet a tagja. Találhatók közöttük kormányzati és közmű cégek - mint felhasználók -, fejlesztő és gyártó cégek, illetve egyetemi tanszékek egyaránt. A hálózatot egy professzionális, fizetésért tevékenykedő kis titkárság támogatja, mely rendszeresen szervez B2B eseményeket, munkaműhelyeket, konferenciákat és képzéseket.

UAS Flight AcademyOktató központ, speciális UAV/UAS-pilóta képzési programmal.

Elkülönített légtér: Technológia demonstrációs, kísérleti és képzési célokra áll rendelkezésre. Tartalmaz szárazföld és tenger feletti légtereket, melyekben akár BVLOS (Beyond Visual Line of Sight, - azaz látóhatáron túli) repülések is folytathatók.

UAS Verification Facility: Lehetővé teszi UAV-k, UAS-ek fedélzeti szenzorainak kalibrációját és segíti a különféle minősítési (certifikációs) feladatokat.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

www.uastestcenter.com

www.hca-airport.dk

A bejegyzés trackback címe:

https://uav-rpas.blog.hu/api/trackback/id/tr768544842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása