Majdnem minden az RPAS, UAV, UAS technológiákról és kereskedelmi célú alkalmazásaikról.

DRÓNOK

DRÓNOK

A KALASNYIKOV KONSZERN UAV CÉGET VÁSÁROLT

Az automata kézifegyvereiről ismert Kalasnyikov gyár jelenleg integrálja szervezetébe a ZALA Aero-t.

2015. március 31. - Szentpéteri László

Megkezdődött a ZALA Aero UAV-cég tevékenységének és piaci lehetőségeinek részletes vizsgálata, miután a Kalasnyikov Konszern pár hete bejelentette a cég felvásárlását. A világhírű kézifegyver gyártó célja, hogy erősítse jelenlétét a katonai, biztonsági piacokon, és megjelenjen olyan kereskedelmi piacokon, mint a térképészet és a mezőgazdaság. 

A ZALA Aero (zala.aero) Oroszországban az egyik legjelentősebb (ha nem a legnagyobb) UAV/UAS fejlesztő és gyártó cég. Ajánlatában 2 és 200 kg közötti merev- és forgószárnyas UAV-k, kötött ballonok, drón-fedélzeti megfigyelő eszközök, valamint földi irányító és kiértékelő állomások találhatók. Ügyfelei között olyan óriások vannak, mint az Orosz Védelmi Minisztérium, a GAZPROM, a ROSZATOM, a ROSZNYEFT, vagy a TRANSZNYEFT. 

zala-421-20.jpg

Legnagyobb teljesítményű drónjuk a ZALA 421-20 (fent). Ez egy 6-8 óra repülésre képes, 600 cm fesztávolságú és 550 cm hosszú, 5000 m-es repülési csúcsmagassággal rendelkező, merev-szárnyú szerkezet. Repülési sebesség tartománya 90 és 220 km/óra közötti, maximális felszállósúlya 200 kg. Navigációjáról egy kombinált INS/GPS/GLONASSz egység és rádió magasságmérő gondoskodik.

A bejegyzés trackback címe:

https://uav-rpas.blog.hu/api/trackback/id/tr177324328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása