Majdnem minden az RPAS, UAV, UAS technológiákról és kereskedelmi célú alkalmazásaikról.

DRÓNOK

DRÓNOK

ALBATROS ÉS PELICAN: FÜGGŐLEGESEN FEL/LE!

A texasi Dronetech mindkét légijárművére jellemző a függőleges fel és leszállás képessége, - bár az Albatros esetében ez csak opció.

2016. szeptember 13. - Szentpéteri László

Az AV-2 Pelican-t viszont szabványosan a függőleges fel és leszállás lehetőségével forgalmazzák! A típus esetében a gyártó több száz darab eladásával számol 2020-ig.

A Pelican-hoz különféle (két és négyütemű, elektromos és akár többféle üzemanyaggal is működő) motorok rendelhetők. A másfél méter hosszú és 3 méter fesztávolságú UAV gazdaságos utazósebességgel akár 15 órát is járőrözhet. Ugyanakkor, ha a hasznos teher és az üzemanyag együttes tömege eléri az együttes maximumot (7 kg, - melyből az üzemanyag maximum 5 lehet), - a maximális repülési idő 8 órára "csökken"...  A drón maximális repülési sebessége 148 km/óra, míg gazdaságos utazósebessége 131 km/óra. 

További információk: www.dronetechuav.com

A bejegyzés trackback címe:

https://uav-rpas.blog.hu/api/trackback/id/tr6211703449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása